Un any més i com ja és tradició, en motiu de la Festa Major del nostre poble, l’esbart presenta el Dansem 2015.

El Dansem és el festival que fa l’esbart cada any per aquestes dates on presentem les danses que hem treballat durant el curs. Tots els grups de l’esbart, els Infantils, els Juvenils i el Cos de Dansa, tenen moltes ganes de pujar sobre l’escenari per gaudir amb tot el públic d’una nit d’espectacle amb novetats i sorpreses.

Pel que fa al grup dels Infantils, aquests oferiran tres danses: El Ball de Nyitos, el Volta Cap Aquí i el Patatuf. D’altra banda, i pel que fa al grup de les Juvenils, aquests ballaran Els Garrofins i dos balls de bastons, el Virolet i el Patufet. Finalment, pel que fa al grup dels més grans, aquests recuperaran dos balls ja fets anys enrere, el Contrapàs de les Cosses i Pollencines, ballaran la dansa estrenada l’any passat, Poesia en Dansa i estrenaran dos balls nous, Festa de Pagesia i Contrapàs de la Pau.

A més, aquest any com a novetat també pujaran a l’escenari  a oferir una dansa els nens i nenes que estan passant amb nosaltres aquest estiu gràcies al Dansalló.

Així doncs, us convidem a tots i a totes a venir a veure’ns aquest  diumenge 9 d’agost a les 21:00h a la Plaça Joan Alsina. L’entrada és gratuïta.

No hi podeu faltar ! Us espera un vespre ple de dansa i sorpreses!

11825230_872213339520273_6575668801523985572_n