L’Octubre del 2017 dos esbarts de les comarques gironines començàvem a conèixer la música, els passos i la història d’un nou projecte i una nova il·lusió, la nostra passió reflectida en únic espectacle: FUSIÓ.

Fusió no és una paraula escollida a l’atzar, és el mot que millor descriu el significat d’aquesta aventura: dos esbarts, dos directors i dos pobles units en un sol relat.

L’Esbart  Dansaire de Castelló d’Empúries i l’Esbart Fontcoberta de Banyoles, dos esbarts amb més de 30 anys de història i 31 balladors i balladores en total, pujarem altra vegada dalt d’un mateix escenari per compartir amb el públic el nostre amor a la cultura catalana i la dansa i gaudir-ne plegats.

La Marta Álvarez i en Leo Quintana, els impulsors d’aquest nou projecte, es tornen a unir després d’uns anys per explicar una història a través del llenguatge que no entén de lletres, idiomes o signes, un llenguatge universal expressat a través del moviment: la dansa.

Els dos coreògrafs han creat més de 10 danses variades, que entrellaçades narren la història d’amor entre la Candela i en Martirià.

Dos paisatges contraris, el mar i el camp, Castelló d’Empúries i Banyoles, seran els escenaris principals del relat. Els pobles dels dos esbarts, es fusionaran per dotar del millor entorn que pot tenir qualsevol història d’amor.

Nosaltres ja estem preparant les forques i les xarxes... BENVINGUTS A FUSIÓ!

Podreu trobar més informació a la web www.fusio.cat a les xarxes socials de l'esbart.